Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Bier!

Over Bier!

Bier! is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op liefhebbers van bier. Het blad bestaat sinds 2004 en verschijnt zes keer per jaar. Het richt zich op het informeren en enthousiasmeren van de lezers over de wereld van bier. Zo worden er diverse bieren besproken en gerecenseerd, zowel Nederlandse als internationale merken. Ook worden er reportages, interviews en achtergrondverhalen gepubliceerd over de bierindustrie, brouwerijen, bierfestivals en andere gerelateerde onderwerpen.

De inhoud van Bier!

Bier! is een Nederlands tijdschrift dat zich volledig richt op bier en alles wat daarmee te maken heeft. In het tijdschrift vind je dan ook artikelen over bierbrouwen, bierproeven, bierfestivals en bierbars. Daarnaast besteedt het tijdschrift ook aandacht aan biercultuur en de geschiedenis van bier. Het magazine verschijnt vier keer per jaar en richt zich op zowel de beginnende als de gevorderde bierliefhebber.

Extra’s van Bier!

Bier! biedt naast interessante artikelen over bier ook diverse extra’s. Zo bevat elk nummer bijvoorbeeld een proeverij van verschillende bieren, waarbij deze uitgebreid worden besproken en beoordeeld. Daarnaast worden er regelmatig interviews gehouden met brouwers, bierkenners en andere mensen uit de bierwereld, waarbij zij hun kennis en ervaring delen. Ook worden er tips gegeven over hoe je het beste bier kunt proeven en combineren met eten. Bovendien houdt Bier! je op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste trends in de wereld van bier.

Thema
Taal
Uitgever