Tvfilm (26-2021)

Tvfilm (26-2021)

 1,84

 1,84

In deze editie:

Met in dit nr. 122 filmtips van bios, vod en tv – Bios The Matrix: Keanu is ook klaar voor Kerst – Vod Don’t Look Up: Leonardo ziet ze vliegen – Tv All you need is: Hapje, drankje én Dr. Love – Sport Klassieker: Pikant duel tussen 010 en 020 – Top 2000: Don Leo a gogo – Hans Klok voor schut gezet – Margot ‘Flopsy’ Robbie: Op haar paasbest in de film Peter Rabbit – Sweet X-mas: It’s the most wonderful time of the year

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over dit magazine:

TVFilm is het tweewekelijkse tv-magazine dat zich richt op de home-entertainmentgebruiker. Naast de gebruikelijke programma-informatie is er in de verschillende rubrieken veel aandacht voor films op alle platforms, games, gadgets en sport.

TVFilm richt zich in haar formule vooral op een mannelijk publiek; de aanspreekvorm is stoer, spannend en waar mogelijk humoristisch. De doelgroep is echter niet alleen de man, ook vrouwen die zich juist aangetrokken voelen door de meer mannelijke schrijfstijl, beeldkeuze en onderwerpkeuze lezen het blad. Een groot deel van de lezers heeft kinderen. Daarom bevat TVFilm, naast de programma-informatie, elementen die voor ieder gezinslid interessant zijn. Dit alles aangeboden in een grote, glanzende jas met een uiterst concurrerende coverprijs.

Gewicht 0.202 kg
Uitgeverij

AVROTROS

Verschenen op

16-12-2021

Taal

Nederlands

Frequentie

26 x per jaar

Editienummer

26-2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tvfilm (26-2021)” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar top