Tvfilm (20-2021)

Tvfilm (20-2021)

 1,84

 1,84

In deze editie:

Met in dit nr. 117 filmtips van bios, vod en tv – Bios: Kijk omhoog. Mijn vader is een vliegtuig – Vod: Forever Rich. Beroofde rapper wil wraak – Tv: Maasterlijk. Portret van regisseur Dick Maas – F1: Hup Max. Knallen op z’n Russisch – 2 weken tv & film: Dat wordt weer een mooie toer – 70 jaar tv: Dát moeten we vieren – Letland-uit: Alle ballen op Memphis – Bondgirl Ana de Armas schittert naast 007 in de nieuwe film No Time to Die

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over dit magazine:

TVFilm is het tweewekelijkse tv-magazine dat zich richt op de home-entertainmentgebruiker. Naast de gebruikelijke programma-informatie is er in de verschillende rubrieken veel aandacht voor films op alle platforms, games, gadgets en sport.

TVFilm richt zich in haar formule vooral op een mannelijk publiek; de aanspreekvorm is stoer, spannend en waar mogelijk humoristisch. De doelgroep is echter niet alleen de man, ook vrouwen die zich juist aangetrokken voelen door de meer mannelijke schrijfstijl, beeldkeuze en onderwerpkeuze lezen het blad. Een groot deel van de lezers heeft kinderen. Daarom bevat TVFilm, naast de programma-informatie, elementen die voor ieder gezinslid interessant zijn. Dit alles aangeboden in een grote, glanzende jas met een uiterst concurrerende coverprijs.

Gewicht 0.202 kg
Uitgeverij

AVROTROS

Verschenen op

23-09-2021

Taal

Nederlands

Frequentie

26 x per jaar

Editienummer

20-2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tvfilm (20-2021)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top