Quest speciale editie (01-2021)

Quest speciale editie (01-2021)

 6,99

 6,99

In deze editie:

Hoe doodde je een ridder in al dat staal? – Kan iedereen leren zingen? – Hoeveel geld is je lichaam waard? – Hoe vervoer je een giraf? – Kun je een chip implanteren met een injectienaald? – Waarom valt een rijdende fiets niet om? – Waar eindigt het heelal? – De 123 slimste vragen (en 4 onmogelijke) – Hoeveel mensen kennen we?

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over dit magazine:

In Quest vind je elke maand een spannende mix van kennis en vermaak. We noemen het braintainment. Je krijgt antwoord op fascinerende, verrassende vragen over psychologie, gezondheid, voeding, natuur, wetenschap, techniek, sport en reizen. Het zijn vragen waarvan je vaak niet eens wist dat je ze had.
Quest is het een na grootste magazine van Nederland, en het grootste populairwetenschappelijke tijdschrift. Als geen ander maakt Quest wetenschap spannend en toegankelijk, voor jong en oud.

Quest is een mooie mix van korte en langere artikelen die je brein prikkelen, afgewisseld met adembenemende fotoseries en interessante rubrieken.
Zo is er de rubriek ‘Masterclass’, waarin een deskundige alles vertelt over iets dat hij of zij beheerst: van het uitvoeren van een longtransplantatie, tot het optimaal nemen van een strafcorner in een hockeywedstrijd.  In ‘Broodje aap?’ helpt Quest elke maand de fabeltjes van de feiten te onderscheiden. Bijvoorbeeld of je ontdooid voedsel weer opnieuw in mag vriezen. En in ‘Onmogelijk onderzoek’ lees je welke experimenten wetenschappers dolgraag zouden uitvoeren als ethische, praktische of andere obstakels dat niet zouden verhinderen.

Naast dit alles schotelt Quest je elke maand een selectie voor van opzienbarend wetenschappelijke nieuws, een flink aantal vragen en antwoorden, een lading leuke weetjes en recensies van de nieuwste boeken en gadgets. Daarbij pakt het blad elk thema aan. Van geschiedenis tot psychologie, van techniek tot mens & lichaam, van politiek tot natuur: Quest heeft het in de kolommen.

Gewicht 0.214 kg
Editienummer

01-2021

Taal

Nederlands

Uitgeverij

Hearst Magazines

Frequentie

12 x per jaar

Verschenen op

17-06-2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quest speciale editie (01-2021)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top