Quest + Quest Historie (11-2021)

Actie!
Actie!

Quest + Quest Historie (11-2021)

 8,99

 8,99

In deze editie:

Quest editie 11-2021: Slapen doe je zo: Waarom liggen we zo vaak wakker? Wat kun je ertegen doen? – Leve de lachband: Horen lachen doet lachen – Kun je bewijzen dat iets niet bestaat? En meer vraag & antwoord – Komt een aap bij de dokter: Kan deze vrijwel blinde chimp nu weer zien? – Zijn mensen onaardiger dan vroeger?

Quest historie editie 05-2021: Columbus: Wat klopt er van de heldenverhalen? – Offerden de azteken echt mensen? – Wie stal het brein van Einstein? – Vrouwen in het verzet: Hun rol in WO II was groter dan gedacht – De dag dat een ontsnapte leeuw Sittard op stelten zette

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over dit pakket:

In Quest vind je elke maand weer een spannende mix van kennis en vermaak. We noemen het braintainment. Je krijgt antwoord op fascinerende, verrassende vragen over psychologie, gezondheid, voeding, natuur, wetenschap, techniek, sport en reizen. Het zijn vragen waarvan je vaak niet eens wist dat je ze had. Quest is het een na grootste magazine van Nederland, en het grootste populair-wetenschappelijke tijdschrift. Als geen ander maakt Quest wetenschap spannend en toegankelijk, voor jong en oud.

Quest Historie is een magazine boordevol geschiedenis belicht door de redactie van Quest, met veel humor en wapenfeiten. Quest Historie duikt diep in historische onderwerpen die in het magazine worden ondersteund met illustraties en foto’s van toen. De redactie grijpt actuele gebeurtenissen aan om in te gaan op het verleden. En doet testjes zoals: hoe is het om te schrijven met een ganzenveer. Naast de grote klassieke onderwerpen, zoals Oude Egyptenaren en Vikingen, komen ook kleinere, bijzondere momenten van vroeger aan bod. Bijvoorbeeld: het eerste verkeerslicht in Nederland, de geschiedenis van de hoed en: waarom werd uitgerekend Rembrandt zo beroemd, was hij echt zo’n goede schilder of was hij vooral een slimme marketeer?

Gewicht 0.452 kg
Editienummer

11-2021

Taal

Nederlands

Uitgeverij

Hearst Magazines

Frequentie

06 x per jaar

Verschenen op

25-09-2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quest + Quest Historie (11-2021)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top