Quest Psychologie

 6,99 7,25

Over Quest Psychologie magazine

Over dit magazine:

Quest Psychologie is hét magazine over brein en psyche. Het informeert je over je eigen gedrag, en dat van anderen. De insteek van onze artikelen is populair-wetenschappelijk en 100% zweefvrij! In elke editie vind je 100 pagina’s vol actuele psychologische onderwerpen met een verrassende invalshoek. Naast langere artikelen brengen we in elk nummer psychologie-nieuws, beantwoorden we prangende vragen van lezers en geven we tips voor onder meer boeken, gadgets en apps. En dat alles op een nuchtere, humoristische manier, precies zoals je gewend bent van Quest.

 7,25
 7,25

Eerdere edities van Quest Psychologie


In deze editie: 101 vragen - Krijg je sneller een burn-out als je er eerder een hebt gehad? - Waarom hebben kinderen meer fantasie dan volwassenen? - Heb je een betere afweer als je met veel mensen zoent? - Praten over seks: waarom is dat zelfs met je partner lastig? - Kun je verslaafd raken aan sporten? - Maken dieren het goed na ruzie? - Vinden vrouwen chocola lekkerder dan mannen? - Zijn alle dictators narcisten?

Quest Psychologie - 04 2022

 7,25
In deze editie: Stiekem! Waarom is het fijn om (kleine) geheimen te hebben? - Jonathan was lid van jeugdbendes: 'Shit, waarom doe ik dit?' - Oorverdovend: Leven met een piep in je oren - Is een corrigerende tik echt zo schadelijk? - Te veel gevoel? Empathie heeft ook nadelen - Sommige mensen zijn liever ziek dan gezond

Quest Psychologie - 01 2022

 6,99

Over Quest Psychologie