Perfect Earth (01/02/03/04-2021)

Actie!
Actie!

Perfect Earth (01/02/03/04-2021)

 14,99

 14,99

In deze editie:

Editie 1, 2, 3 en 4 samen voor slechts € 14,99, ofwel 25% korting!

De allereerste editie van Perfect Earth magazine staat bordevol prachtige inhoud. 44 bladzijden aan uitdagende puzzels, quizzen, weetjes en informatie over dieren en hun leefomgeving. Maar het magazine heeft ook kleurplaten, spellen, moppen en stripverhalen. Zo combineren we leuk en leerzaam en betrekken we kinderen op passende wijze bij belangrijke maatschappelijke thema’s. Het Amazone regenwoud aan bod, inclusief de uitdagingen die daar spelen op het gebied van ontbossing. Maar Perfect Earth is niet van de rampscenario’s, wij gaan voor positieve gedragsverandering door inzicht en bewustwording. Jabuti (onze hoofdpersoon) maakt de lezer wegwijs met de bijzonderheden uit de regio. Jabuti weet als geen ander welke dieren in de Amazone leven en wat de bedreigingen zijn voor zijn thuis.

De tweede editie van Perfect Earth magazine staat bordevol prachtige inhoud. 40 bladzijden aan uitdagende puzzels, quizzen, weetjes en informatie over dieren en hun leefomgeving. Maar het magazine heeft ook kleurplaten, spellen, moppen en stripverhalen. Zo combineren we leuk en leerzaam en betrekken we kinderen op passende wijze bij belangrijke maatschappelijke thema’s. In deze editie komt het Groot Barrièrerif aan bod, inclusief de uitdagingen die daar spelen op het gebied van koraalverbleking. Maar Perfect Earth is niet van de rampscenario’s, wij gaan voor positieve gedragsverandering door inzicht en bewustwording. Chloe (onze hoofdpersoon) maakt de lezer wegwijs met de bijzonderheden uit de regio. Chloe weet als geen ander welke dieren op het Groot Barrièrerif leven en wat de bedreigingen zijn voor dit gebied.

In de derde editie van Perfect Earth komt de Noodpool aan bod. Het magazine staat, net als de eerste 2, boordevol met puzzels, quizzen, weetjes en andere leuke en interessante informatie. Inclusief uniek Bordspel! – Teken en kleur mee! – Maak kennis met Nanuq en ontdek samen de Noordpool!

De vierde editie van Perfect Earth magazine heeft naast uitdagende puzzels, quizzen, weetjes en informatie over dieren en hun leefomgeving, ook nog eens kleurplaten, spellen, moppen en stripverhalen. Zo combineren we leuk en leerzaam en betrekken we kinderen op passende wijze bij belangrijke maatschappelijke thema’s. In deze editie komt de Serengeti aan bod, inclusief de uitdagingen die daar spelen op het gebied van illegale handel in dieren.

Ieder magazine heeft een unieke bijlage, een bouwplaat die lezers kunnen knutselen tot dobbelsteen, pionnen en andere spelelementen die gecombineerd kunnen worden met het speelbord dat midden in het magazine zelf terug te vinden is. Zo ontstaat er een uniek spel dat met het hele gezin gespeeld kan worden.

 

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over dit magazine:

Ieder nummer gaat over een bijzonder natuurgebied, zoals de Amazone, het Groot Barrièrerif, de Noordpool en de Serengeti. Vol puzzels, quizzen, weetjes, kleurplaten, moppen, stripverhalen en een uniek bordspel. Met de hand geïllustreerd, gedrukt op gerecycled papier.

Niet geheel onbelangrijk: in het magazine vind je geen reclame van derden.

Gewicht 350 kg
Editienummer

01/02/03/04-2021

Taal

Nederlands

Titels

Christian Batist

Verschenen op

11-5-2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Perfect Earth (01/02/03/04-2021)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top