Pakket Zo zit dat + Donald Duck Special (13-2021)

Pakket Zo zit dat + Donald Duck Special (13-2021)

 6,75

 6,75

In deze editie:

Zo zit dat editie 13-2021: Kon de T-rex opdrukken? – Maak je eigen speelfilm! – Waar kun je betalen met Pokémon munten? – Winnen: Tickets voor Naturalis – De nieuwste dinoweetjes – Weetjes – Tech – Dieren – Science – Natuur – Games – Strips

Donald Duck Kerstspecial 08-2021: Hartverwarmende verhalen uit Duckstad

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over dit pakket:

Zo Zit Dat en Donald Duck Special samen in één pakket!

Zo Zit Dat: Zo Zit Dat is een Nederlands vierwekelijks jeugdtijdschrift van Sanoma Uitgevers, bedoeld voor kinderen tussen de acht en dertien jaar. De eerste uitgave was in september 1994. Het blad is gevuld met informatie over populaire, min of meer wetenschappelijke onderwerpen, die op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. Zo staan er bijvoorbeeld speciale pagina’s over computers in en worden er experimenten gedaan, waarbij moeilijke woorden en wetenschappelijke termen buiten beschouwing worden gelaten. De lezers kunnen vragen stellen die worden beantwoord in de rubriek “Joost mag het weten”. Er is elke maand een strip in het blad, waarin Joost en Professor Breinstein de hoofdrollen spelen. Deze strip is in de plaats gekomen van Hank Spencer.

Donald Duck Special: In de dubbeldikke Donald Duck specials vind je nog meer spannende en grappige avonturen van Donald Duck, oom Dagobert, de neefjes, Katrien en andere bekende inwoners uit Duckstad. Elke Duck special staat in het teken van een ander thema.

 

 

Gewicht 0.230 kg
Verschenen op

22-11-2021

Editienummer

13-2021

Taal

Nederlands

Uitgeverij

Sanoma Uitgevers B.V.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Zo zit dat + Donald Duck Special (13-2021)” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar top