Aanbieding!

Pakket Quest + Quest Psychologie

 13,75  9,75

Over Pakket Quest + Quest Psychologie magazine

Over dit magazine:

Quest: In Quest vind je elke maand weer een spannende mix van kennis en vermaak. We noemen het braintainment. Je krijgt antwoord op fascinerende, verrassende vragen over psychologie, gezondheid, voeding, natuur, wetenschap, techniek, sport en reizen. Het zijn vragen waarvan je vaak niet eens wist dat je ze had. Quest is het een na grootste magazine van Nederland, en het grootste populair-wetenschappelijke tijdschrift. Als geen ander maakt Quest wetenschap spannend en toegankelijk, voor jong en oud.

Quest Psychologie: Quest Psychologie is het magazine over brein en psyche. Het informeert je over je eigen gedrag, en dat van anderen. De insteek van onze artikelen is populair-wetenschappelijk en 100% zweefvrij! In elke editie vind je 100 pagina’s vol actuele psychologische onderwerpen met een verrassende invalshoek. Naast langere artikelen brengen we in elk nummer psychologie-nieuws, beantwoorden we prangende vragen van lezers en geven we tips voor onder meer boeken, gadgets en apps. En dat alles op een nuchtere, humoristische manier, precies zoals je gewend bent van Quest.

 9,75
 9,75

Eerdere edities van Pakket Quest + Quest Psychologie


In deze editie: Quest 10 2022: Gedeeld ongemak, waarom is delen vaak ingewikkeld? (Of het nu om ruimte, tandenborstels of wachtwoorden gaat) - Fijne werkplek, bestaat er een alternatief voor de kantoortuin? - Nu vinden we sproeten leuk, waarom werden ze vroeger bestreden? - Moordonderzoek gaat echt heel anders dan op tv - Stikken in stikstof, wat is nou eigenlijk het probleem? Quest Psychologie 04 2022: 101 vragen - Krijg je sneller een burn-out als je er eerder een hebt gehad? - Waarom hebben kinderen meer fantasie dan volwassenen? - Heb je een betere afweer als je met veel mensen zoent? - Praten over seks: waarom is dat zelfs met je partner lastig? - Kun je verslaafd raken aan sporten? - Maken dieren het goed na ruzie? - Vinden vrouwen chocola lekkerder dan mannen? - Zijn alle dictators narcisten?

Pakket Quest + Quest Psychologie - 10 2022

 9,75

Over Pakket Quest + Quest Psychologie