Pakket Panorama + Nieuwe Revu (45-2021)

Actie!
Actie!

Pakket Panorama + Nieuwe Revu (45-2021)

 5,99

 5,99

In deze editie:

Panorama 45-2021: Coke in Hilversum: Katja, Patty, Jeroen en Matthijs aan de lijn – Oud-bokser Alex Blanchard: ‘Ik heb geluk dat ik nog leef’ – Het succes van OnlyFans: Deze seks-modellen verdienen miljoenen (per maand!) – Hoe de Mocro Maffia-huurmoordenaar werd ontmaskerd in Rio – De jacht op Hitman Gerel P.

Nieuwe Revu 45-2021: Bart Nijman: ‘De schuldvinger wijst naar wie de prik weigert’ – Klokkenluider Roelie Post leeft al 22 jaar in survivalmodus – Wie denkt Sarah van Soelen (zij is van Hazes) wel dat ze is? – Kraamvisite: terug naar de geboorte van het world wide web – Dick picks: Regisseur Dick Maas en bassist Rinus Gerritsen over hoe ze in de jaren 80 en 90 een serie iconische Golden Earring-videoclips maakten.

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over dit pakket:

Nieuwe Revu en Panorama samen in één pakket.

Nieuwe Revu – Opiniërend, eigenzinnig, onthullend en spraakmakend. Dat zijn de artikelen, interviews en fotoreportages in Nieuwe Revu! Dit eerlijke blad informeert een breed publiek, geeft stof om over mee te praten en brengt als geen ander de feiten aan het licht. Nieuwe Revu is een magazine met een eigen gezicht. Kijkt u zelf maar!

Panorama – Familieblad voor mannen. Panorama biedt de lezer ontspanning door goedgeschreven verhalen en schitterende foto`s die hem even uit de dagelijkse sleur halen. Panorama geeft de lezer gespreksstof.

Gewicht 0.288 kg
Taal

Nederlands

Frequentie

52 x per jaar

Titels

Pijper Media

Editienummer

45-2021

Verschenen op

17-11-2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Panorama + Nieuwe Revu (45-2021)” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar top