Pakket Panorama + Nieuwe Revu (41-2021)

Actie!
Actie!

Pakket Panorama + Nieuwe Revu (41-2021)

 5,99

 5,99

In deze editie:

Panorama 41-2021: 100 dagen na de aanslag op Peter R. de Vries: Reconstructie. De moord die Nederland schokte – Het bizarre leven van Ronnie Brunswijk: Van bankrover tot vice-president – Van Lizzy, voor haar vader – Wilders, Rutte, Klaver, Kaag… We zijn klaar met Den Haag!

Nieuwe Revu 41-2021: Jerry Hormone: ‘Wopke snapt: wie niet graait, wordt genaaid’ – Slapend rijk: onze blind jacht op passief inkomen – Hans Klok geeft Vegas nog niet op: ‘Uiteindelijk lukt mij alles’ – Sex sells: Paul Verhoevens grootste filmschandalen – ‘We worden beschoten!’ Marchaussee Emiel Jansen loopt tijdens een patrouille in het zuiden van Irak in een hinderlaag. Niet al zijn collega’s overleven de kogelregen. Dit is zijn verhaal: ‘Nooit in mijn leven was de dood zo dichtbij.’

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over dit pakket:

Nieuwe Revu en Panorama samen in één pakket.

Nieuwe Revu – Opiniërend, eigenzinnig, onthullend en spraakmakend. Dat zijn de artikelen, interviews en fotoreportages in Nieuwe Revu! Dit eerlijke blad informeert een breed publiek, geeft stof om over mee te praten en brengt als geen ander de feiten aan het licht. Nieuwe Revu is een magazine met een eigen gezicht. Kijkt u zelf maar!

Panorama – Familieblad voor mannen. Panorama biedt de lezer ontspanning door goedgeschreven verhalen en schitterende foto`s die hem even uit de dagelijkse sleur halen. Panorama geeft de lezer gespreksstof.

Gewicht 0.288 kg
Taal

Nederlands

Frequentie

52 x per jaar

Titels

Pijper Media

Editienummer

41-2021

Verschenen op

17-10-2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Panorama + Nieuwe Revu (41-2021)” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar top