Pakket Panorama + Nieuwe Revu (22-2021)

Actie!
Actie!

Pakket Panorama + Nieuwe Revu (22-2021)

 5,99

 5,99

In deze editie

Panorama  22-2021: Dertig jaar na de moord op Klaas Bruinsma – De drie kanten van Martin Hoogland – De agent de Joego-vriend de moordenaar – Schrijver Michel van Egmond: ‘Johan Derksen is in alles een uniek figuur’ – Bij jij een boobs- of bipsman? – Bikerwar in Limburg!

Nieuwe Revu 22-2021: Tom koerst naar Tokio. Dumoulin maakt deze week zijn rentree in het peloton. Einddoel: plezier hebben op de Spelen. Liefst met een gouden randje. – ‘Coronavrij New York gaat los met nieuwe summer of love’ – Dubbele broedermoord in winkelcentrum Nijmegen – Patricia Paay: ‘Ik schaam me nergens voor’ – NWA:  ‘Fuck Tha Police nog net zo relevant als in 1988’

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over het Pakket:

Nieuwe Revu en Panorama samen in één pakket

Nieuwe Revu – Opiniërend, eigenzinnig, onthullend en spraakmakend. Dat zijn de artikelen, interviews en fotoreportages in Nieuwe Revu! Dit eerlijke blad informeert een breed publiek, geeft stof om over mee te praten en brengt als geen ander de feiten aan het licht. Nieuwe Revu is een magazine met een eigen gezicht. Kijkt u zelf maar!

Panorama – Familieblad voor mannen. Panorama biedt de lezer ontspanning door goedgeschreven verhalen en schitterende foto`s die hem even uit de dagelijkse sleur halen. Panorama geeft de lezer gespreksstof.

Gewicht 0.288 kg
Taal

Nederlands

Frequentie

52 x per jaar

Titels

Pijper Media

Editienummer

22-2021

Verschenen op

05-06-2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Panorama + Nieuwe Revu (22-2021)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top