pk panorama en nieuwe revu 07 2023.webp

Extra informatie

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Frequentie

Taal

Thema

,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 07 2023

(0 klantbeoordelingen)
0/5

Oorspronkelijke prijs was: € 8,98.Huidige prijs is: € 6,99.

Uitverkocht

In deze editie:

Panorama 07 2023: Bloed-broeders. Vluchtgevaarlijke Cor en Brian P. achter tralies – De ‘tattookillers’ worden verdacht van ernstige geweldsmisdrijven – Plant ontsnappingskoning Cor ‘De Paling’ een nieuwe uitbraak? – Waarom werd zijn beruchte broer Brian overgeplaatste naar EBI? – Hoe groot wordt wonderkind Xavi Simons? – Vijftig jaar in het vak, Gerard Spong: ‘Bouterse stuurde een moordenaar op me af’ – Nieuwe software gezichtsherkenning wordt een makkie. Criminelen zijn de klos – Selfies maken naast watervallen, spoorbanen en afgronden: doe het niet. Al 379 doden!

Nieuwe Revu 07 2023: Weird AL is back! Bij elk kind van de 80s tovert zijn naam een glimlach op het gezicht: Weird AI Yankovic, koning van de schijtlollige popparodie. Volgende week staat hij in Tivolivredenburg, nu al exclusief in Nieuwe Revu. ‘Tot mijn verbazing bleef ik miljoenen platen verkopen’ – Verdonschot interviewt DeWolff-frontman Pablo van de Poel – Nederlandse Lisa jaagt op opaal in bloedheet Australië – Union Berlin: de opkomst van een ijzeren cultclub – Wie Lil’ Kleine niet eerst … vriend en vijand over Jaimie Vaes

Uitverkocht

Over dit pakket:

Panorama: Panorama is hét blad dat zich compleet richt op mannen met spanning, ontspanning, politiek, eigenwijsheid, realiteit en vermaak. Panorama richt zich op mannen die zich interesseren in nieuwsfotografie, misdaad, vrouwen en sport. In het weekblad wordt gebruik gemaakt van pakkende artikelen, goede achtergrondverhalen en grappige, nieuwswaardige en ontroerende foto’s. Nieuwe Revu: Nieuwe Revu is al jaren het hart van serieuze tijdschriften. Onthullend, informatief en scherp. Nieuwe Revu is stevig geworteld in het moderne leven en beschrijft elke week wat mooi is en waar het mis gaat in de Nederlandse samenleving. De lezer heeft een brede interesse en leest het vanwege het controversiële karakter ervan. Nieuwe Revu is niet links, niet rechts maar recht voor z’n raap. Nieuwe Revu is voor al diegenen die kritisch willen blijven.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 07 2023” te beoordelen