pk panorama en nieuwe revu 05 2023.webp

Extra informatie

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Frequentie

Taal

Thema

,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 05 2023

(0 klantbeoordelingen)
0/5

Oorspronkelijke prijs was: € 8,98.Huidige prijs is: € 6,99.

Uitverkocht

In deze editie:

Panorama 05-2023: Dwaling van de eeuw? Making a murderer in Nederland. In oktober 1985 wordt de jonge caissière van een Shell-tankstation in Warnsveld op beestachtige wijze vermoord. Pas twintig jaar later veroordeelt het Gerechtshof vier mannen. Maar zijn deze vier eigenlijk wel de daders? Een huiveringwekkende reconstructie. – Ajax in crisis – 25 weetjes over 25 jaar Google – YouTube-hype: Vreten voor de views – Ex-hoofdredacteur Panorama stopt met drinken: ‘Ik verstopte flessen in de piano’ – Nieuwe feiten in Utrechtse cold case: Wie sloeg Sjakie dood??

Nieuwe Revu 05-2023: Uit de drugs, in de kunst: Tonny Baars runde 25 jaar meerdere coffeeshops in Amsterdam. Toen de drugswereld hem te hard werd, stapte hij eruit. Nu is hij een succesvol beeldend kunstenaar. ‘Ik ben een overlever’ – Interview Jacob Derwig: ‘Ik leg de lat soms vervelend hoog’ – Niet te filmen: waargebeurde kaskrakers op de snijtafel – Iconische foto’s en het échte verhaal erachter – Coke snuiven op de bühne? Wie denken Goldband wel dat ze zijn??

Uitverkocht

Over dit pakket:

Panorama: Panorama is hét blad dat zich compleet richt op mannen met spanning, ontspanning, politiek, eigenwijsheid, realiteit en vermaak. Panorama richt zich op mannen die zich interesseren in nieuwsfotografie, misdaad, vrouwen en sport. In het weekblad wordt gebruik gemaakt van pakkende artikelen, goede achtergrondverhalen en grappige, nieuwswaardige en ontroerende foto’s. Nieuwe Revu: Nieuwe Revu is al jaren het hart van serieuze tijdschriften. Onthullend, informatief en scherp. Nieuwe Revu is stevig geworteld in het moderne leven en beschrijft elke week wat mooi is en waar het mis gaat in de Nederlandse samenleving. De lezer heeft een brede interesse en leest het vanwege het controversiële karakter ervan. Nieuwe Revu is niet links, niet rechts maar recht voor z’n raap. Nieuwe Revu is voor al diegenen die kritisch willen blijven.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 05 2023” te beoordelen