Pakket National Geographic + National Geographic Traveler (10-2021)

Actie!
Actie!

Pakket National Geographic + National Geographic Traveler (10-2021)

 8,99

 8,99

In deze editie:

National Geographic Magazine 10-2021: Elektrische auto’s, waterstof aangedreven vliegtuigen: op weg naar een revolutie in mobiliteit – De bever in de Lage Landen: Van droom tot plaag?

National Geographic Traveler 04-2021: Interview Charles Witlox: ‘Ik wil mensen het échte Afrika laten zien’ – Het wonderlijke verhaal van tiramisu: Een smakelijke zoektocht door Noord-Italië – Bergafwaarts: Kwestie overtoerisme op Mount Everest – Onder de mensen: Bijzondere ontmoetingen van fotografen op reis – Smaken, kleuren & geuren van Mexico – Luilekkerland in Portugal: Gastronomie van de Algarve – The art of travel: kunstenaars op reis – Duurzame avonturen op Bonaire – Canada: een roadtrip door Yukon, domein van beren, elanden en First Nations – Sterk staaltje: een eeuwenoude Incabrug in Peru

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over dit pakket:

Pakket bestaande uit een editie van National Geographic Magazine en een editie van National Geographic Traveler

National Geographic Magazine – National Geographic Magazine streeft ernaar kennis over de wereld te vergroten en te verspreiden. De National Geographic Society heeft vanaf haar oprichting in 1888 meer dan zevenduizend onderzoeksprojecten gefinancierd op uiteenlopende gebieden. Deze unieke projecten vormen het uitgangspunt voor de redactionele formule van National Geographic Magazine: dierenleven, natuur en milieu, archeologie, geschiedenis, wetenschap en expedities. Aan de hand van schitterende foto’s en intrigerende verhalen ontdekt de lezer zelf hoe fascinerend de wereld is.

National Geographic Traveler – Traveler is niet alleen een inspiratiebron om de wereld te verkennen en om een reis voor te bereiden. Traveler is ook een magazine om bij weg te dromen dankzij de adembenemende fotografie van het befaamde National Geographic.

 

Gewicht 0.760 kg
Editienummer

10-2021

Frequentie

01 x per jaar

Uitgeverij

!! Uitgevers pakketten

Taal

Nederlands

Verschenen op

02-10-2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket National Geographic + National Geographic Traveler (10-2021)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top