Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Jaar uitgave

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Pakket Libelle + Margriet – 29 2024

(0 klantbeoordelingen)
0/5

Oorspronkelijke prijs was: € 9,98.Huidige prijs is: € 7,99.

Uitverkocht

In deze editie:

Libelle 29 2024: De grote vakantie horoscoop, alles over geld, liefde en werk – Mariëtta is 1.35 meter “Bij mijn vriend van 1.88 meter voel ik me nooit klein” – Stewardessen op TikTok de beste reistips en openhartige verhalen – Hallo Zomer! – zonnige outfits + slippers en sandalen – Beautiful Bali de mooiste geheime plekken en stranden  – Anne spaart €1900,- per maand “Nieuwe koop ik zelden”

Margriet 29 2024: Elvira (57): ‘Mijn vader vergokt de hele erfenis’ – Hoera het is zomer! – Quality-time op vakantie met de kinderen kleinkinderen en aanhang – Luisteren naar je lijf dit kan een haptonoom voor je doen – Margriet gaat het theater in! – Vivian Slingerland: Ik dacht altijd dat ik heel ondernemend ben, maar ik moet echt worden aangeduwd’

Uitverkocht

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer! Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Libelle + Margriet – 29 2024” te beoordelen