Actie!

Pakket Happinez + Psychologie magazine (02-2022)

In deze editie:

Happinez editie 02-2022: De kunst van rijk leven – Wat is voor jou van waarde? – Spiritueel op de werkvloer – Manifesteren, een stappenplan – Troost van Nick Cave – De wet van wederkerigheid – Dit doet geur voor je humeur – Money Mindset: zo verbeter je je relatie met geld – Interview met yogadocent Anat Geiger: ‘Ik weet dat mijn ziel na dit leven verder reist’

Psychologie editie 03-2022: Tijd genoeg: zo breng je meer rust in je leven – Kun je houden van een liefdesrobot? – Dossier dementie: nieuwe manieren om in contact te blijven – Minder pijn met hulp van je brein – Schijver Nina Weijers: ‘Er is geen shortcut naar verwerking’ – Gelukkige genen: wat ligt al vast in je DNA?

 9,95

Uitverkocht

Uitverkocht

Over dit magazine:

Een pakket met een editie Happinez + Psychologie Magazine Happinez: Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor mensen die geïnteresseerd zijn in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven. Happinez laat de lezer op een toegankelijke wijze kennismaken met een zeer breed aanbod van onderwerpen op het gebied van wijsheid, psychologie en spiritualiteit. Het voegt hiermee een dimensie toe aan thema’s als leven en werken, wonen, gezondheid, reizen en natuur, kunst en cultuur. Psychologie Magazine: Psychologie Magazine is hét maandblad dat meer inzicht geeft in uzelf en anderen. Gesteund door research en serieuze wetenschap biedt dit prijswinnende tijdschrift verrassende en verrijkende artikelen over persoonlijkheid, gezondheid, relaties, brein, werk, ontwikkeling en emotie.
Winkelwagen
Scroll naar top