Pakket Flow + Happinez (08-2021)

Actie!
Actie!

Pakket Flow + Happinez (08-2021)

 10,75

 10,75

In deze editie

Happinez editie 06-2021: Coach jezelf: Schrijfoefeningen voor meer helderheid – Meteen doen: Massage voor een betere slaap – Opnieuw beginnen – Hoe kun je je energie weer laten stromen? – De beginners mind – Magische truffels – Betekenisvolle rouwrituelen – Zelfhypnose als spiegel – Yoga, waar ging het ook alweer om? – Tijd voor een reset: 15 eenvoudige opfrissers voor je geest

Flow editie 08-2021: Extra Notebook + postcard – Een ode aan bewuster leven, creativiteit en dagen zonder haast – Which parts of normal are worth rushing back to? – Dave Hollis – Lokaal, slow & duurzaam – Hoe houden we deze nieuwe waarden vast? 50.000 foto’s, overal en nergens… Zo breng je orde in de chaos – De opkomst van de kledingswaps – Mental health: Wat kun je doen om je beter te voelen?

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over dit pakket:

Pakket bestaande uit een editie van Flow en een editie van Happinez.

Flow: Flow is een tijdschrift voor vrouwen die graag wat meer tijd voor zichzelf willen, die op zoek zijn naar authenticiteit en rust, die het leven net anders willen aanpakken en nuchtere en praktische oplossingen zoeken voor hun drukke bestaan.

Happinez: Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor mensen die geïnteresseerd zijn in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven. Happinez laat de lezer op een toegankelijke wijze kennismaken met een zeer breed aanbod van onderwerpen op het gebied van wijsheid, psychologie en spiritualiteit. Het voegt hiermee een dimensie toe aan thema’s als leven en werken, wonen, gezondheid, reizen en natuur, kunst en cultuur.

Gewicht .926 kg
Editienummer

08-2021

Verschenen op

25-09-2021

Uitgeverij

!! Uitgevers pakketten

Taal

Nederlands

Frequentie

01 x per jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Flow + Happinez (08-2021)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top