Pakket Flow+ Happinez (05-2021)

Actie!
Actie!

Pakket Flow+ Happinez (05-2021)

 10,75

 10,75

In deze editie

Happinez editie 04-2021: Vier het leven! – Extra dik zomer nummer. 156 pagina’s – Zomer horoscoop 2021 – Open je hart voor lichtheid en liefde – Heel het kind in jezelf – Adem je stressvrij – Alles over hormonen – Leven in het ritme van de zon – Lessen van free spirits – Een andere visie op succes: de kunst van wijs winnen & moedig verliezen

Flow editie 06-2021: In summer, the song sings itself, William Carlos Williams –  Een ode aan bewuster leven, creativiteit en dagen zonder haast – Extra: posterboek Frida Kahlo + gedicht – Omgaan met de nieuwe vrijheid, wat doen we nu er weer zo veel keuzes zijn? – Kijken, ruiken, plukken: wilde bloemen in je tuin of op je balkon – Is dit het begin van een groene herstart? Je kunt zelf echt een verschil maken – Extra’s: posterboek Frida Kahlo + een gedicht  van Lieke Marsman (Dichter des Vaderlands)

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over dit pakket:

Pakket bestaande uit een editie van Flow en een editie van Happinez.

Flow: Flow is een tijdschrift voor vrouwen die graag wat meer tijd voor zichzelf willen, die op zoek zijn naar authenticiteit en rust, die het leven net anders willen aanpakken en nuchtere en praktische oplossingen zoeken voor hun drukke bestaan.

Happinez: Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor mensen die geïnteresseerd zijn in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven. Happinez laat de lezer op een toegankelijke wijze kennismaken met een zeer breed aanbod van onderwerpen op het gebied van wijsheid, psychologie en spiritualiteit. Het voegt hiermee een dimensie toe aan thema’s als leven en werken, wonen, gezondheid, reizen en natuur, kunst en cultuur.

Gewicht .926 kg
Editienummer

05-2021

Verschenen op

14-07-2021

Uitgeverij

!! Uitgevers pakketten

Taal

Nederlands

Frequentie

01 x per jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Flow+ Happinez (05-2021)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top