pk flair libelle 05 2023.webp

Extra informatie

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Pakket Flair + Libelle – 05 2023

(0 klantbeoordelingen)
0/5

 6,49

Uitverkocht

In deze editie:

Flair 03-2023: Susannes zus werd vermoord: ‘Elke dag stuurde ze me een appje dat ze oké was. Tot die 10de’ – De vader van Annemiek was jarenlang zwerver: ‘De tranen schoten in mijn ogen nadat ik hem weer had ontmoet’ – #stophetzwijgen: ‘Er zijn mensen die mijn abortus afkeuren. Dat is dan maar zo’ – Het roer om: ‘Toen ik wéér huilend van mijn werk kwam, nam ik ontslag’ – #dossier Overspel: ‘Ineens zag ik naast ons bed een lange blonde haar liggen’ – Nog meer: ‘Ik viel als een blok voor de loodgieter, we hadden geweldige seks’.

Libelle 05-2023; Warme winter – Elfstedentocht: met de auto langs de 11 Friese steden – Gezellig huis: stylen met brocante & vintage – Winterbloeier: kleur in de tuin met de helleborus – Gertje (56): ‘Ik kan als alleenstaande steeds lastiger rondkomen en moet geld lenen bij m’n familie’ – Minder suiker minder kilo’s. Alles over matigen met suiker: wég met die energiedips, de alternatieve zoetmakers, voedingstips van experts – Sorry, mijn fout: eerste hulp bij werkblunders – Oer-Hollandse soep, 5x heerlijke snert – Art Rooijakkers was zijn stem kwijt: ‘Honderd dagen lang niet praten voelde als een lange lockdown’ – Alice (52) was liever niet geadopteerd: ‘Mijn broer en zus die in Korea achterbleven zijn net als ik getraumatiseerd’

Uitverkocht

Over dit pakket:

Flair: Met Flair zit je lekker in je vel! In dit magazine vind je betaalbare mode, makkelijke recepten en praktische tips voor in en rond het huis. Ook geniet je van de herkenbare columns, eerlijke interviews met bekende Nederlanders en leef je mee met de real life verhalen van lezeressen. Libelle: Libelle is een Nederlandstalig vrouwentijdschrift dat Alles over recepten, mode, interieur en relaties behandelt elke week een nieuwe. Libelle Tuin & Zo staat boordevol inspirerende tips, weetjes, groene shoppings en de allerlaatste tuintrends. Libelle Bookazine, een complete roman in tijdschriftvorm. Libelle lekker vol met recepten en menu’s!

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Flair + Libelle – 05 2023” te beoordelen