Motoplus XL

 6,99 36,00

Over Motoplus XL magazine

Over dit magazine:

Elke twee maanden de meest interessante Motor- en producttesten. Lees alles over techniek, mooie reportages en veel aandacht voor motorreizen. En dat alles gebundeld in een extra dikke uitgave, geleverd bij jou thuis in de bus.

Motoplus XL is een 164 pagina’s tellende luxe bundeling van de beste motortesten, praktijktesten en reisverhalen, die de afgelopen maanden in onze reguliere MotoPlus-uitgaves hebben gestaan. Voor de motorrijder die graag op de hoogte wil blijven van het belangrijke motornieuws, de meest spraakmakende praktijktesten en de meest enerverende reisverhalen, maar niet iedere twee weken, dan is MotoPlus XL de uitgelezen manier om toch helemaal bij te blijven.

Ontvang de MotoPlus XL voor slechts € 36,-

Dit is een doorlopend abonnement, maar kan na het eerste jaar op ieder gewenst moment stop gezet worden.

 6,99
 6,99

Eerdere edities van Motoplus XL


In deze editie: 164 pagina's motorpassie! - Vergelijkingstest 1.000cc naked bikes: 599 blote pk's - 6 toerbanden getest - Eerste testen: Yamaha Ténéré 700 World Raid, Kawasaki Z900SE, Energica Experia & Harley-Davidson Nightster - 7 systeemhelmen op de pijnbank - Lezerstest: BMW R18-modellen - Reportage: solo van Dubai naar Nederland - De teloorgang van de sportmotor - Lezerstest: Ducati Multistrada V4/V2 - Producttest: 9 motorschoenen - Vergelijkingstest: 3 bagger cruisers

Motoplus XL - 04 2022

 6,99

Abonnementen van Motoplus XL

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 6 nummersPremie: Voordeel: 0%Prijs:  36,00
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Over Motoplus XL

Hou je van motorfietsen? Motoplus XL is een extra dikke uitvoering, vol nieuwe modellen, uitgebreide vergelijkende testen, interviews, oefentesten van helmen en kleding van en de meest fantastische reisverslagen. Dit nu allemaal in een overzichtelijk tijdschrift dat nu eenvoudig te verkrijgen is bij Magvilla.