Mijn hobbykaart (98-2021)

Mijn hobbykaart (98-2021)

 6,50

 6,50

In deze editie:

Doen! Zelf kaarten maken – 33 knipvellen! – 41x kaarten – De leukste giftlabels – Proficiat – Geboorte – Uitnodiging – Bedankt – Jubileum

 

Beschikbaarheid: Op voorraad

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over het magazine:

In Mijn Hobbykaart zijn alle matrialen aanwezig om zelf 30 verschilende kaarten te maken. De thema’s zijn o.a. geboorte, beterschap, verjaardag, liefde, bedankt, huwelijk, enz. We werken met verschillende kaart formaten. Mijn hobbykaart staat boordevol stappenvellen, basispapier, vellum, karton en vele extra’s zoals de rubrieken “Mijn wedstrijd” , “Mijn Kaart” e.d. Tevens een leuk interview met een enthousiaste kaartenmaakster.

Gewicht 0.426 kg
Uitgeverij

Uitgeverij Scala B.V.

Taal

Nederlands

Frequentie

10 x per jaar

Aantal pagina's

98

Editienummer

98-2021

Verschenen op

12-06-2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mijn hobbykaart (98-2021)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top