Mijn hobbykaart (94-2020)

Mijn hobbykaart (94-2020)

 6,50

 6,50

In deze editie

De leukste kaarten – 32 knipvellen! – Welkom – Voor de jarige! – Kerstlabels

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over het magazine

In Mijn Hobbykaart zijn alle matrialen aanwezig om zelf 30 verschilende kaarten te maken. De thema’s zijn o.a. geboorte, beterschap, verjaardag, liefde, bedankt, huwelijk, enz. We werken met verschillende kaart formaten. Mijn hobbykaart staat boordevol stappenvellen, basispapier, vellum, karton en vele extra’s zoals de rubrieken “Mijn wedstrijd” , “Mijn Kaart” e.d. Tevens een leuk interview met een enthousiaste kaartenmaakster.

Gewicht 0.426 kg
Uitgeverij

Uitgeverij Scala B.V.

Taal

Nederlands

Frequentie

10 x per jaar

Aantal pagina's

98

Editienummer

94-2020

Verschenen op

28-10-2020

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mijn hobbykaart (94-2020)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top