Mijn hobbykaart (84-2019)

Mijn hobbykaart (84-2019)

 6,50

 6,50

In deze editie

Met leuke stempeltechniek!- 32 knipvellen!- Van harte!- Nieuwe woning- Hit the road!

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

In deze editie

Met leuke stempeltechniek!- 32 knipvellen!- Van harte!- Nieuwe woning- Hit the road!

Over het magazine Mijn hobbykaart

In Mijn Hobbykaart zijn alle matrialen aanwezig om zelf 30 verschilende kaarten te maken. De thema’s zijn o.a. geboorte, beterschap, verjaardag, liefde, bedankt, huwelijk, enz. We werken met verschillende kaart formaten. Mijn hobbykaart staat boordevol stappenvellen, basispapier, vellum, karton en vele extra’s zoals de rubrieken “Mijn wedstrijd” , “Mijn Kaart” e.d. Tevens een leuk interview met een enthousiaste kaartenmaakster.

Gewicht 0.426 kg
Taal

Nederlands

Frequentie

1 x per jaar

Aantal pagina's

98

Titels

Uitgeverij Scala B.V.

Editienummer

84-2019

Verschenen op

1-16-19

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mijn hobbykaart (84-2019)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top