Libelle Bookazine

 3,65 3,99

Over Libelle Bookazine magazine

Over het magazine Libelle Bookazine

Libelle Bookazine, een complete roman in tijdschriftvorm. Lekker licht om mee te nemen en in bed te lezen. Handig voor onderweg en voor in de koffer. Zó goedkoop is een boek nog nooit geweest. Slechts € 2,95 per nummer. Iedere vier weken verschijnt een nieuwe toproman in de Libelle Bookazine-serie. Oude bestsellers en onontdekte juweeltjes wisselen elkaar af, evenals oudere en recentere romans. Wat ze gemeen hebben, is dat ze stuk voor stuk toegankelijk en horizonverbredend zijn, uit het fonds van de gerenommeerde uitgeverij Meulenhoff/De Boekerij komen én met glans de selectie door Libelle-redacteuren hebben doorstaan.

 3,99
 3,99

Eerdere edities van Libelle Bookazine


In deze editie: Zuiderlichten: Nina George - Compleet boek! Slechts €3,99 - Een liefdesverklaring aan de Provence met al zijn geuren en kleuren

Libelle Bookazine - 08 2022

 3,99

In deze editie:


De boekhandel van Teheran, Marjan Kamali.

Teheran, 1953. Roya brengt de uren na school graag door in de boekhandel van meneer Fakhri, die vol staat met boeken, pennen, inktpotjes en schrijfpapier. De kasten met literatuur en poëzie oefenen de grootste aantrekkingskracht op haar uit. Wanneer Roya op een dag een andere jonge klant ziet, Bahman, is het liefde op het eerste gezicht.

Roya heeft met Bahman afgesproken op een plein, om samen naar een huwelijksloket te gaan, maar op de bewuste dag wordt er een coup gepleegd die Iran voor altijd zal veranderen. In de chaos komt Bahman niet opdagen. Wekenlang zoekt Roya hem, maar het mag niet baten.

Tot bijna veertig jaar later, wanneer Roya door een speling van het lot eindelijk de kans krijgt om Bahman de vragen te stellen die haar al die tijd achtervolgd hebben.

Libelle Bookazine - 03 2021

 3,65

In deze editie:


Daisy Jones & The Six - Taylor Jenkins Reid

De knappe, maar instabiele Daisy Jones droomt er eind jaren 60 van een beroemd zangeres te worden. Ze wordt voorgesteld aan Billy Dunne, de frontman van de opkomende rockband The Six. De vonken spatten ervan af en hun eerste hit slaat in als een bom. Billy's vrouw is zich bewust van de chemie tussen haar man en Daisy, maar zij zet haar huwelijk en gezin voorop. De stoere toetsenist Karen zet de liefde juist op een laag pitje vanwege haar carrière.

Daisy Jones & The Six is naast een verslavende roman over de opkomst en ondergang van een band, bovenal het verhaal van drie krachtige vrouwen die er alles voor overhebben om hun dromen uit te laten komen.

Libelle Bookazine - 06 2022

 3,99

Over Libelle Bookazine

Lees je graag? Libelle Bookazine, een complete roman in tijdschriftvorm. Lekker licht om mee te nemen en in bed te lezen. Handig voor op reis en in de koffer. Een boek is nog nooit zo goedkoop geweest. Nu direct te verkrijgen bij Magvilla.