Libelle Bookazine (07-2021)

Libelle Bookazine (07-2021)

 3,99

 3,99

In deze editie

De keuze – Nicholas Sparks

Travis Parker heeft alles wat hij zich maar kan wensen: een leuke baan, goede vrienden en een prachtig huis. Hij geniet met volle teugen van het leven en is ervan overtuigd dat een relatie hem alleen maar in de weg zou staan. Tot Gabby Holland naast hem komt wonen.

Travis doet zijn best om in contact met zijn beeldschone buurvrouw te komen, maar zij lijkt er niet van gediend. Ondanks de aanwezigheid van Gabby’s vriend en de vele afwijzingen, blijft Travis proberen dicht bij haar te komen. Zijn halsstarrige pogingen zijn het begin van een emotionele reis die hem confronteert met de hartverscheurende vraag: hoe ver kan en mag je gaan in de hoop op liefde?

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over het magazine:

Libelle Bookazine, een complete roman in tijdschriftvorm. Lekker licht om mee te nemen en in bed te lezen. Handig voor onderweg en voor in de koffer. Zó goedkoop is een boek nog nooit geweest. Slechts € 2,95 per nummer. Iedere vier weken verschijnt een nieuwe toproman in de Libelle Bookazine-serie. Oude bestsellers en onontdekte juweeltjes wisselen elkaar af, evenals oudere en recentere romans. Wat ze gemeen hebben, is dat ze stuk voor stuk toegankelijk en horizonverbredend zijn, uit het fonds van de gerenommeerde uitgeverij Meulenhoff/De Boekerij komen én met glans de selectie door Libelle-redacteuren hebben doorstaan.

Gewicht 0.224 kg
Taal

Nederlands

Frequentie

13 x per jaar

Aantal pagina's

98

Titels

Sanoma Uitgevers B.V.

Editienummer

07-2021

Verschenen op

26-06-2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Libelle Bookazine (07-2021)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top