Libelle Bookazine (02-2021)

Libelle Bookazine (02-2021)

 3,65

 3,65

In deze editie

Lieve Edward van Ann Napolitano

Op een mooie zomerochtend stort een vliegtuig neer dat onderweg is van New York naar Los Angeles. De enige overlevende is de twaalfjarige Edward. Hij wordt opgevangen door zijn oom en tante en probeert zijn nieuwe leven zo goed mogelijk op te pakken. Dat valt niet mee, want als ‘wonderkind’ is hij inmiddels een beroemdheid geworden.

Hoeveel tijd er ook verstrijkt, de enige aan wie Edward echt steun heeft, is zijn buurmeisje Shay. Samen doen ze een verrassende ontdekking in de garage van zijn oom. Ze vinden talloze brieven van familieleden van de passagiers die omkwamen, stuk voor stuk aan Edward gericht. Deze brieven leiden naar antwoorden op de diepste vragen: hoe halen we het meest uit de tijd die we krijgen? En wat betekent het om écht te leven?

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over het magazine Libelle Bookazine

Libelle Bookazine, een complete roman in tijdschriftvorm. Lekker licht om mee te nemen en in bed te lezen. Handig voor onderweg en voor in de koffer. Zó goedkoop is een boek nog nooit geweest. Slechts € 2,95 per nummer. Iedere vier weken verschijnt een nieuwe toproman in de Libelle Bookazine-serie. Oude bestsellers en onontdekte juweeltjes wisselen elkaar af, evenals oudere en recentere romans. Wat ze gemeen hebben, is dat ze stuk voor stuk toegankelijk en horizonverbredend zijn, uit het fonds van de gerenommeerde uitgeverij Meulenhoff/De Boekerij komen én met glans de selectie door Libelle-redacteuren hebben doorstaan.

Gewicht 0.224 kg
Taal

Nederlands

Frequentie

13 x per jaar

Aantal pagina's

98

Titels

Sanoma Uitgevers B.V.

Editienummer

02-2021

Verschenen op

06-02-2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Libelle Bookazine (02-2021)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top