pakket libelle libelle mijn lijf 29 2022.webp

Extra informatie

Type tijdschrift

Uitgever

Libelle – 29/30 2022

(0 klantbeoordelingen)
0/5

 6,95

Uitverkocht

In deze editie:

Dubbeldik! 220 pagina’s – Natasja Gibbs: ‘Ongewild leidde ik heel lang een dubbelleven’ – Portugees paradijs. Verassend mooi: de Azoren – Margots man wil een open huwelijk: ‘Hij gaat vrolijk zijn gang, terwijl ik in de kreukels lig’ – Sta ik weer met die zak chips … zo voorkom je troost-eten – Annemaries gehandicapte zoon stierf op zijn 17e: ‘We zijn nu vrij om te doen wat we willen, maar voelt niet als vrijheid’ – Flower power – Stylingtrend wonen tussen bloemenprints – Wildplukken & koken met Yvette van Boven – Bloemrijk: 25 tips voor een kleurrijke tuin – Extra lees special. Eerlijke verhalen over lijf & liefde. 100 pagina’s. 6x bijzondere tattoos: ‘Het is een herinnering aan hem, aan ons’ – Smeren, spuiten & slikken: ‘Er staat voor een fortuin aan beautyspullen in mijn badkamer’ – Isa Hoes: ‘Ik probeer beter te luisteren naar mijn lichaam’ – 77x ik voel me sexy als ik … – 108 eerlijke verhalen over lijf & liefde. Word je gelukkig van een maagverkleining? Ontsnapt uit een gewelddadige relatie. Eén vrouw, twee keer draagmoeder – Blij in bikini: ‘Nu ben ik happy met mijn lange benen’

Uitverkocht

Eerdere edities van Libelle – 29/30 2022

Nu alle libelle tijdschriften in ons assortiment. Libelle is een Nederlandstalig vrouwentijdschrift dat Alles over recepten, mode, interieur en relaties behandelt elke week een nieuwe. Libelle Tuin & Zo staat boordevol inspirerende tips, weetjes, groene shoppings en de allerlaatste tuintrends. Libelle Bookazine, een complete roman in tijdschriftvorm. Libelle lekker vol met recepten en menu’s!

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Libelle – 29/30 2022” te beoordelen