Lekker Vega

 5,45 Vanaf:  5,45

Over Lekker Vega magazine

Over dit magazine:

Het magazine is geheel vernieuwd! Groter, dikker, ander papier, met een ruggetje, en met nieuwe rubrieken en experts. Met interviews, recepten, o.a. van bekende chefkoks zoals Jonnie Boer,  kooktips van chefs en vanuit onze eigen Kookshows, hotspots en nog veel meer prachtige kijk- en lees-content

 5,95
 5,95

Eerdere edities van Lekker Vega


In deze editie: Let's go West! Nazomermenu van Sharon de Miranda - Vegan rainbow food Jason Tjon Affo - 96 pagina's vega-inspiratie - En ook: mini-special vetten - Nieuwe rubriek: Karin Luiten

Lekker Vega - 03 2022

 5,95
In deze editie: Zomer - 96 pagina's Vega-inspiratie - Let's go South! Traditioneel vegan ut de méditerranée - Zomermenu met zuidelijke allure van Mari Maris - En ook: Vega zónder pakjes en zakjes - Mini-special vetten - Nieuwe rubriek: de boer op, Nadine Maarhuis - Sytske de Waart neemt afscheid als voedingsdeskundige - Een editie vol zinderende, zomerse smaken: Elle van Rijn aan tafel met Alexander Gersshberg, Belgische Saffraan, witacties

Lekker Vega - 02 2022

 5,95

In deze editie:


Lente - Een editie vol flavour - Milou van der Will - Aan tafel met Elle van Rijn - Localtea - Winactie - 88 pagina's Vega-inspiratie - Let's go east! Veggie Aziatisch koken - Bakken met een Indische twist - En ook: Vedisch Voorjaarsmenu van Rada Meursing - Mini-special vetten

Lekker Vega - 01 2022

 5,95

In deze editie:


96 pagina's vega-inspiratie - Kerstmenu inspiratie - 7 gangen vegan kerstmenu - Traditioneel kerststerbrood - Legendarisch feestgebak - Brain Food Menu van Charlotte Labee - De Vegetarische Zilveren Lepel - Een editie vol levenslust - Jan Terlouw aan tafel met Elle van Rijn - Recept voor een lang leven - Esther Erwteman over Chanoeka

Lekker Vega - 04 2021

 5,95

In deze editie:


Herfst - Pluk de herfst - Een ode aan groenten - Sporten en genieten - Een editie om kleur te bekennen: Leon Verdonschot aan tafel met Elle van Rijn - Easy-peasy met Esther Erwteman - Lovingly wholesome van Anneke Comello - Winacties - 84 pagina's vega-inspiratie - Spice Wise menu: Smaakrijkdom met SVH Meesterkok Michel Hanssen

Lekker Vega - 03 2021

 5,45

In deze editie:


Zomer nummer: Eiwit als brandstof - Party On menu: Vegan Festive Food van Jason Tjon Affo - 88 pagina's vega-inspiratie - Borrelhapjes zonder blabla + Eet jezelf stralend gezond + Ja, ik gril! - Zomer - Een editie vol feed good-energie: Sanne Vogel aan tafel met Elle van Rijn - Easy-peasy met Esther Erwteman - De vegetarische student - Foodtruck met ministerie van geluk

Lekker Vega - 02 2021

 5,45

In deze editie:


80 pagina's vega-inspiratie - Kidsfun kook- en bakplezier - Lente - Kids menu, lekkâh eten van Pierre Wind - Spruit je mee? & Geluk uit de grond - Maar ook: Food for thought, voedingsvragen, eerste hulp bij etiketten - Een editie om je jong en energiek te voelen: winacties Karin Luiten aan tafel met Elle van Rijn - Easy-peasy met Esther Erwteman

Lekker Vega - 01 2021

 5,45

In deze editie:


Kerst editie - Een editie om van te watertanden - X-Mas menu: Feestelijke future food van Lisette Kreischer - Hollandse lekkernijen zonder gluten - Zilte smoothies en cocktails - 80 pagina's vega-inspiratie - Full of beans & goed gestampt - Water besparen - Waterlinzen & algen - Winactie - Bart van Olphen aan tafel met Elle van Rijn - Borrelplank - Alles over noten - Food for thought - Voedingsvragen - Eerste hulp bij etiketten

Lekker Vega - 04 2020

 5,45

Over Lekker Vega