Koken & Genieten (11-2021)

Koken & Genieten (11-2021)

 3,49

 3,49

In deze editie:

56x doordeweekse inspiratie – De bourgondische winterkeuken: Varkensrollade met gesmoorde groenten, gesmoorde kalfsschenkel in rodewijnsaus & kip met marsala-paddenstoelenragout – Uitpakken aan tafel: 4x vlees-, vis- en groentepakketjes – Favoriete smaakmaker: Koken met ahornsiroop – Verwarmend buffet met de lekkerste soepen – Laagjescake met frambozen

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over dit magazine:

Zoveel mensen, zoveel smaken. koken & genieten weet daar wel raad mee. Elk nummer staat vol met heerlijke recepten die variëren van heel licht en caloriearm tot overheerlijke chocoladetaarten en roomsoezen. Koken & genieten heeft vasterubrieken voor onder meer kinderen, diabetici en mensen die op dieet zijn. Op iedere pagina vind je kooktips en handigheidjes die je in de keuken kunt toepassen.Koken & genieten is speciaal bedoeld voor mensen die iets anders op tafel willen, maar niet op zoek zijn naar culinaire hoogstandjes waarbij je een dag vrij moet nemen om de ingrediënten te vinden. Koken & genieten heeft per editie zo’n vijftig recepten!

Gewicht 0.2 kg
Uitgeverij

F&L Publications

Taal

Nederlands

Frequentie

12 x per jaar

Aantal pagina's

66

Editienummer

11-2021

Verschenen op

22-10-2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koken & Genieten (11-2021)” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar top