Koken & Genieten (05-2022)

In deze editie:

Uit mama’s keuken: appel-walnotenkoek, gehaktballen met jus, gehakt-stroganoff – Ode aan de gehaktbal: klassieker in een nieuw jasje – Picknick at the park: kleine gerechten om mee te nemen – Taart voor moederdag – 52x doordeweekse inspiratie – Superlekkere schnitzels, maar dan vega!

 3,99

Uitverkocht

Uitverkocht

Over dit magazine:

Zoveel mensen, zoveel smaken. koken & genieten weet daar wel raad mee. Elk nummer staat vol met heerlijke recepten die variëren van heel licht en caloriearm tot overheerlijke chocoladetaarten en roomsoezen. Koken & genieten heeft vasterubrieken voor onder meer kinderen, diabetici en mensen die op dieet zijn. Op iedere pagina vind je kooktips en handigheidjes die je in de keuken kunt toepassen.Koken & genieten is speciaal bedoeld voor mensen die iets anders op tafel willen, maar niet op zoek zijn naar culinaire hoogstandjes waarbij je een dag vrij moet nemen om de ingrediënten te vinden. Koken & genieten heeft per editie zo’n vijftig recepten!
Winkelwagen
Scroll naar top