KekMama (16-2021)

KekMama (16-2021)

 6,95

 6,95

In deze editie:

Mama kan alles: ‘Ik laat me niet tegenhouden door mijn rolstoel’ – Kerst, maar dan anders: Onverwacht alleen, maar wel gelukkig – Schadeherstel down under: ‘De arts had het opeens over mijn losse flapjes’ – Hulp is geen schande: ‘Zonder veilig thuis was ik mijn kind kwijt’ – Actrice en model Kim Feenstra: ‘Brooklyn is echt een karaktertje, net als ik’ – Feestelijke recepten – Opa en oma van niks – Vijf dochters en weinig geld

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over dit magazine:

Met Kek Mama ontvang je de #1 glossy voor moeders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Kek Mama is hét moment voor jezelf: genieten, lachen, verrast worden. Met eerlijke verhalen, persoonlijke interviews en herkenbare columns. Over relaties, opvoeden, mode, beauty, reizen en nog veel meer. In Kek Mama gaat het niet alleen over het moeder zijn, maar vooral ook over de vrouw erachter.

Gewicht 0.340 kg
Uitgeverij

DPG media

Taal

Nederlands

Editienummer

16-2021

Verschenen op

18-12-2021

Frequentie

04 x per jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KekMama (16-2021)” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar top