KekMama (06-2022)

In deze editie:

Verkeerd verzonden: over app blunders en forward flaters – Papa doet gevaarlijk – Van stad naar platteland – Nieuwe Woonrubriek – Keihard bedrogen: ‘Ik vond al dat hij erg lang met de hond liep’ – Ik ben een weekendmoeder: ‘En nu vindt iedereen mij een egoïst’ – Klein wonen, veel spenden: ‘Maar ik durf niemand thuis uit te nodigen’ – Kimberley Klaver: ‘Inmiddels heb ik geleerd: fuck de vooroordelen’

 7,15

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

Over dit magazine:

Met Kek Mama ontvang je de #1 glossy voor moeders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Kek Mama is hét moment voor jezelf: genieten, lachen, verrast worden. Met eerlijke verhalen, persoonlijke interviews en herkenbare columns. Over relaties, opvoeden, mode, beauty, reizen en nog veel meer. In Kek Mama gaat het niet alleen over het moeder zijn, maar vooral ook over de vrouw erachter.
Winkelwagen
Scroll naar top