Harlequin Bookazine (11-2021)

Harlequin Bookazine (11-2021)

 3,99

 3,99

In deze editie:

Gestalkt – Elizabeth Heitner

Als je dit leest, ben ik al dood…

Het briefje waar dat op geschreven staat, is het enige wat er van de zeventien jaar oude Haley Cooke te vinden is nadat ze op school spoorloos is verdwenen. FBI-profiler Evelyn Baine wordt bij de zaak gehaald om uit te zoeken wie het meisje kwaad zou willen doen. Op het eerste gezicht heeft de populaire cheerleader geen vijanden, maar naarmate Evelyn verder graaft, ontdekt ze dat Haleys dierbaren stuk voor stuk iets te verbergen hebben – de van haar vervreemde ouders, een ouder vriendje met verdachte connecties, een jaloerse beste vriendin.

Een van die geheimen kan haar het leven kosten, weet Evelyn. Als Haley nog leeft, en de druk op de zaak wordt opgevoerd, zou de kidnapper weleens kunnen besluiten het meisje voorgoed te laten verdwijnen. Maar het kan ook nog zijn dat ze met groot vernuft haar eigen verdwijning heeft geënsceneerd. Het enige wat zeker is, is dat het achterhalen van Haleys lot gevaarlijk kan zijn voor Evelyn – misschien zelfs dodelijk…

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over dit magazine:

Een compleet boek in tijdschriftformaat. Elke 4 weken verschijnt er een nieuwe verrassende titel. Dat kan een boeiende, aangrijpende roman zijn, maar ook een lekker ontspannend feelgoodverhaal of een bloedstollende thriller.

Gewicht 0.144 kg
Uitgeverij

Harlequin Holland

Taal

Nederlands

Frequentie

13 x per jaar

Editienummer

11-2021

Verschenen op

31-10-2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Harlequin Bookazine (11-2021)” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar top