Grazia (36-2019)

Actie!
Actie!

Grazia (36-2019)

 2,99

 2,99

In deze editie

Chiara Ferragni ‘Ik leerde de haters te negeren’ – Een ode aan bagger-TV: waarom we niet zonder Temptation Island kunnen – Yolanthe: ‘Ik zal tot de dag dat ik sterf in de liefde blijven gelozen’ – Hekel aan je stiefdochter ‘Ik wou dat ze nooit geboren was’

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

In deze editie

Chiara Ferragni ‘Ik leerde de haters te negeren’ – Een ode aan bagger-TV: waarom we niet zonder Temptation Island kunnen – Yolanthe: ‘Ik zal tot de dag dat ik sterf in de liefde blijven gelozen’ – Hekel aan je stiefdochter ‘Ik wou dat ze nooit geboren was’

Over het magazine Grazia

GRAZIA Brings next week’s news …. THIS WEEK   Grazia is de meest actuele, inspirerende en veelzijdige mode-glossy van Nederland. In Grazia lees je elke week exclusieve interviews, emotionele real life verhalen, de beste shopping tips, first hand celebritynieuws en de beste beauty tips. Maar ook: alle nieuwste trends op het gebied van lifestyle: de leukste reizen, goed geïnformeerde health en psyche-verhalen en niet te missen hot spots. En dat allemaal… elke week!

Gewicht 0.198 kg
Taal

Nederlands

Frequentie

52 x per jaar

Aantal pagina's

90

Titels

Sanoma Uitgevers B.V.

Editienummer

36-2019

Verschenen op

9-24-19

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grazia (36-2019)” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar top