Grazia (31/32-2020)

Grazia (31/32-2020)

 3,99

 3,99

In deze editie

Sylvie: ‘Dankzij Niclas weet ik eindelijk hoe het is om een steady relatie te hebben’ – 17x healthy gewoontes waar je vast nog nooit aan had gedacht – Corona Break-ups: ‘Ik koos voor quarantaine met mijn minnaar’ – Meghan Markle for president – Heftig! ‘Ik heb al zes jaar niet meer gegeten’ – De bachelorette boys onthullen: ‘Ik verdien zoveel beter’ 

Beschikbaarheid: Op voorraad

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

In deze editie

Sylvie: ‘Dankzij Niclas weet ik eindelijk hoe het is om een steady relatie te hebben’ – 17x healthy gewoontes waar je vast nog nooit aan had gedacht – Corona Break-ups: ‘Ik koos voor quarantaine met mijn minnaar’ – Meghan Markle for president – Heftig! ‘Ik heb al zes jaar niet meer gegeten’ – De bachelorette boys onthullen: ‘Ik verdien zoveel beter’ 

Over het magazine Grazia

GRAZIA Brings next week’s news …. THIS WEEK   Grazia is de meest actuele, inspirerende en veelzijdige mode-glossy van Nederland. In Grazia lees je elke week exclusieve interviews, emotionele real life verhalen, de beste shopping tips, first hand celebritynieuws en de beste beauty tips. Maar ook: alle nieuwste trends op het gebied van lifestyle: de leukste reizen, goed geïnformeerde health en psyche-verhalen en niet te missen hot spots. En dat allemaal… elke week!

Gewicht 0.198 kg
Taal

Nederlands

Frequentie

52 x per jaar

Aantal pagina's

90

Titels

Sanoma Uitgevers B.V.

Editienummer

31/32-2020

Verschenen op

8-19-20

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grazia (31/32-2020)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top