Foodies (01-2022)

In deze editie:

Warme winterkost: Shepherd’s pie, pasta met lamsragù, soep van oma – Stampen & stoven: Van bonenstoof tot bietenpuree – Bakken met gember: Zoet met een scherp randje – Homemade basics: sinaasappelmarmelade, Koreaanse kimchi, krachtige kippenbouillon – 3x pindakaas – Mosterd ín de maaltijd – Gezonde doordeweekse gerechten

 6,79

 6,79

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

Foodies (01-2022)

 6,79

Beschikbaarheid: Op voorraad

Over dit magazine:

Foodies is voor mensen die van eten houden. Van een verrassend eenvoudige maaltijd tot experimenteren met een uitdagend recept. Daarnaast nemen we je mee op culi-tour met de mooiste achtergrondverhalen. Kijk maandelijks met ons mee in onze zoektocht naar vernieuwende recepten, vlotte verhalen, leuke goodies en onmisbare kookboeken.
Winkelwagen
Scroll naar top