Aanbieding!

Flow

 7,75 Vanaf:  6,50

Over Flow magazine

Over dit magazine:

Flow is een tijdschrift voor vrouwen die graag wat meer tijd voor zichzelf willen, die op zoek zijn naar authenticiteit en rust, die het leven net anders willen aanpakken en nuchtere en praktische oplossingen zoeken voor hun drukke bestaan.

 7,75
 7,75

Eerdere edities van Flow


In deze editie: Bewust leven, wanneer is het goed genoeg? - 8 uur slapen, geen must - Verdwaal je mee? Rondtrekken in eigen land - Cadeau: invulschrift voor je favoriete boeken - I am the keeper of my peace

Flow - 08 2022

 7,75

In deze editie:

Langzaam naar 2017, open de luikjes voor 7 onthaasttips - Psyche: ergens aan beginnen en niet doorzetten, is dat erg? - Tijdgeest: mediteren kan overal en altijd, ook als je tuinieert of klust - Inspiratie: waar illustratoren wonen en werken

Flow - 08 2016

 6,50

In deze editie:

Wie durft te verdwalen, vindt nieuwe wegen - Psyche: ben ik nog blij, of gooi ik het roer om? - Mindful tekenen: Het hoeft niet te lukken en het hoeft ook niet af - Ontspullen: 30-dagen-project voor een leger huis en een leger hoofd .

Flow - 04 2016

 6,50

Abonnementen van Flow

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 30 nummersPremie: Voordeel: 41%Prijs:  157,50
Looptijd: 20 nummersPremie: Voordeel: 35%Prijs:  115,00
Looptijd: 10 nummersPremie: Voordeel: 30%Prijs:  62,50
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Over Flow

Flow is het tijdschrift voor iedereen die graag wat meer tijd voor zichzelf wil en op zoek is naar authenticiteit en rust. Het magazine Flow is voor een ieder die het leven net anders wil aanpakken en nuchtere en praktische oplossingen zoekt. Flow geen inzichten & inspiratie over hoe dingen andere gedaan kunnen worden en om bepaalde keuzes te maken. Flow is een tijdschrift zonder haast, over geluk, mental health, een simpeler leven en creativiteit.