Flair + Flair Winterboek (49-2021)

Flair + Flair Winterboek (49-2021)

 6,25

 6,25

In deze editie:

Flair editie 49-2021: ‘Discussies lost hij graag op met seks. Ik niet’ – Onuitstaanbaar: ‘Haar dochter is wél populair’ – Weg bij de jehova’s: ‘Ik vraag me elke dag af of mijn ouders mij ook missen’ – Allerhande: Alvast een voorproefje voor Kerst. Haal gratis de kersteditie van Allerhande bij jouw Albert Heijn

Flair Winterboek editie 04-2021: The happy season – 3 lezeressen in de make-over – Appeltaart anders en sinaasappelkoekjes – Mokken, geurkaarsen en sneeuwlaarzen – 148 pagina’s héél veel lezen – 38 pagina’s real life – Mooi klaar mee: ‘Naast mij had hij nóg 7 vriendinnen’ – Een winter om nooit te vergeten – ‘Met kinderwagen en al zakte ik door het ijs’ – ‘Naakt rennend door de sneeuw wist ik te ontsnappen’ – ‘Ik keek de dood in de ogen, maar mijn zus redde mijn leven’ – Extra! 2x kort verhaal & 2x binnenkijken – Lekkerrr: Supersoepen voor een koude dag – Zijn geheim: ‘Ze wil kinderen, mar weet niet dat ik gesteriliseerd ben’

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over dit magazine:

Flair staat vol met artikelen over betaalbare mode, eenvoudige beautytips, makkelijke recepten en interviews met bekende en onbekende Nederlanders. De lezeressen spelen een belangrijke rol in Flair. Elke week staat het Flair tijdschrift vol persoonlijke verhalen, krijgt een lezeres een make over en kun je meekijken in het huishoudboekje van een Flair lezeres in de rubriek ‘Waar doet ze het van?’. Regelmatig vind je bij je Flair een extra boekje met aanbiedingen en leuke kortingen voor lezeressen zoals het hotel- en beautyboekje en elk seizoen een boekje met de leukste uitjes. Tot slot verschijnen van Flair ook regelmatig leuke themanummers. Flair gaat over alles wat het leven leuker maakt. Flair makes you feel good!

Gewicht 0.164 kg
Frequentie

56 x per jaar

Taal

Nederlands

Uitgeverij

DPG media

Editienummer

49-2021

Verschenen op

12-12-2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flair + Flair Winterboek (49-2021)” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar top