Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Flair » Flair – 37 2022
flair 37 2022.webp

Extra informatie

Categorie

Tijdschrift set

Uitgever

Flair – 37 2022

(0 klantbeoordelingen)
0/5

 3,95

Uitverkocht

In deze editie:

Zo blijf je jezelf, ook onder groepsdruk (zélfs bij die ene collega) – ‘Ik ben laaiend en schaam me dood’, Laura’s moeder pikte haar vriend in – Deepfake: ‘Zelfs mijn vent weet niet dat mijn diepe decolleté van de chirurg komt’ – Carmen (33) is dominee: ‘De kerk heeft mensen beschadigd, daar verontschuldig ik me voor’ – Brug te ver: ‘Seksueel klikt het. Maar een echte relatie en samen een kind?!’ – Geen alimentatie: ‘Mijn ex heeft niks en van een kale kip kun je niet plukken’ – Hé early bird! Vrolijk vroeg opstaan doe je zo – New York, New York let’s go.

Uitverkocht

Eerdere edities van Flair – 37 2022

Met Flair zit je lekker in je vel! In dit magazine vind je betaalbare mode, makkelijke recepten en praktische tips voor in en rond het huis. Ook geniet je van de herkenbare columns, eerlijke interviews met bekende Nederlanders en leef je mee met de real life verhalen van lezeressen.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flair – 37 2022” te beoordelen