Flair (07-2022)

In deze editie:

Héél veel real liefde – Online opgelicht: ‘De rillingen liepen over mijn lijf. Met wie had ik in godsnaam zitten appen?’ – Verpeste jeugd: ‘Lang geloofde ik dat mijn moeder vastzat omdat ze een vies woord had gezegd’ – Ongelijkheid in de spreekkamer: ‘Vrouwen krijgen te horen: ‘Het zit tussen je oren’, mannen worden doorverwezen’ – Het is ook nooit goed: ‘Áls hij al met iets komt, vind ik het vaak niet leuk genoeg’ – En ook: met je moeder praten over seks: ”Jonge jongens doen maar wat’ zei ze’ –  Altijd bang om afgewezen te worden, maar met deze tips niet meer – Op naar de kanaaleilanden: Britse gezelligheid, Franse flair – Tabitha: ‘Met het verlies van mijn vader verloor ik eigenlijk ook mijn moeder’

 3,95

Uitverkocht

Uitverkocht

Over dit magazine:

Flair staat vol met artikelen over betaalbare mode, eenvoudige beautytips, makkelijke recepten en interviews met bekende en onbekende Nederlanders. De lezeressen spelen een belangrijke rol in Flair. Elke week staat het Flair tijdschrift vol persoonlijke verhalen, krijgt een lezeres een make over en kun je meekijken in het huishoudboekje van een Flair lezeres in de rubriek ‘Waar doet ze het van?’. Regelmatig vind je bij je Flair een extra boekje met aanbiedingen en leuke kortingen voor lezeressen zoals het hotel- en beautyboekje en elk seizoen een boekje met de leukste uitjes. Tot slot verschijnen van Flair ook regelmatig leuke themanummers. Flair gaat over alles wat het leven leuker maakt. Flair makes you feel good!
Winkelwagen
Scroll naar top