de verassing van een

los

tijdschrift

42% KORTING

Uitgever

Doelgroep

Categorie

Thema

Personage

Type

Moeilijkheidsgraad

Taal

Fire&Food

 6,95

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

Over dit magazine:

 

Fire&Food is hét lifestyle-magazine voor mensen die plezier hebben in het buiten zijn, buiten koken en samen eten. Het laat de mooiste facetten van het buitenkoken zien en informeert de lezer vier keer per jaar op 84 pagina’s uitgebreid over de nieuwste barbecue en grill trends, met veel recepten, informatieve reportages, achtergrondinformatie, handige barbecue tips en aanbiedingen. Fire&Food inspireert en verrast telkens weer!

 

Als abonnee kun je met de speciale app bovendien alle eerdere uitgaven lezen. Én je ontvangt je persoonlijke Fire&Food Card, waarmee je profiteert van acties en aanbiedingen bij alle Fire&Food Cardpartners. Kortom, maak ook deel uit van de enthousiaste groep Fire&Food-fans!

Eerdere edities van Fire&Food

Eerdere edities van Fire&Food


In deze editie duiken we in de techniek en kenmerken van de smoker en de pelletgrill. Inspireren we je met een kerstdis met een lekker grill-accentje. Delen we de energieke warmte die wij ondervonden tijdens het WK BBQ in Torhout van 80 teams vanuit de hele wereld. Jord Althuizen deelt met ons zijn warme gevoelens voor de echte low & slow klassiekers: brisket en pulled pork hog - en nog veel meer bbq-inspiratie…. Kortom, weer veel om mee aan de slag te gaan.

Fire&Food - 04 2022

 6,95
In deze editie houden we het vakantiegevoel nog even vast: Zuid-Afrika meets Italië; Sarah Puozzo op de Braaimaster - In 5 stappen de lekkerste pizza – Snel & lekker; niets mis met een simpel bbq-recept – 15 kleine kamado’s op een rijtje – WK BBQ 2022; barbecuen als een wereldkampioen – Jord Althuizen doet het gewoon; de whole hog - en nog veel meer bbq-inspiratie…

Fire&Food - 03 2022

 6,95

In deze editie:

  La Dolce Vita; het heerlijke bbq-leven- De pizzasteen verandert je leven – Streetfood 2.0; LXRY BBQ Bandits grillen culinair – Pure chocolade op de bbq – Sarah Puozzo is on fire; echte Italiaanse pizza en gnocchi – Jord Althuizen doet de asado – 15 pizzaovens voor je op een rijtje – en nog veel meer bbq-inspiratie…

Fire&Food - 02 2022

 6,95

In deze editie:


In deze editie: Jord’s BBQ Corner; Jord Althuizen gaat tekeer – Samen met jonge jagers Nicky, Paul en Gerard buiten koken en eten – De zelfgebouwde u-vorm buitenkeuken van Fabian Meijer – Heerlijk 4-gangenmenu op de gasbbq van Jeanette Rijnbeek – Dry aged kip; Geert Coolen en zijn Heihoen -Tips & tricks over houtskool en messen – Belgische sfeermakers – Doesburgsche mosterd; eeuwenhoud maar bij de tijd – De smaak van hout op de bbq – Exclusief voor Fire&Food abonnees; 16 x kans op een Big Green Egg workshop - en nog veel meer”¦

Fire&Food - 01 2022

 6,95

In deze editie:


Nr. 1 Magazine voor buiten koken - Winterbarbecue. Lekker rond het vuur - Viva Argentina: Wijn & asado - Sous-vide: Onder water - Kalkoen kan het hele jaar

Fire&Food - 04 2021

 6,95

In deze editie:


Wildplukken en wild grillen; Ellen Mookhoek over de eetbare natuur - Pulled pork, altijd al willen maken? ‘This is the moment!’ - Alle ins & outs van de gasbarbecue - Pasta op de barbecue; Sarah Puozzo over Italiaans buiten leven en koken - Elektrische barbecues handig, snel, makkelijk en praktisch - BBQ tips over buiten koken met belgisch bier - Smaakmakers, groene kruiden in de hoofdrol - Mona Leone en Chris Sandford maken een mediterraans plancha menu - Culinaire kunsten; slagerstouw ontrafeld - en nog veel meer ”¦

Fire&Food - 03 2021

 6,95

In deze editie:


Limburgs ‘Sjwein’: Wild uit Neer, van gastheer Mathijs Joosten - Miss BBQ Gemma van Aken maakt echte vakantiegerechten - Lekker en makkelijk: Wereldse hamburgerrecepten voor het hele gezin - Hoe snijd je een kip het beste? - Vier seizoenen vers: Veggie met Duitse cult chef Mora Fütterer - Fascinatie voor fermenteren: Christian Weij - Chutney maken: Frisse zoetzure smaakmaker - Aziatisch BBQ menu van Roy de Voogd - en nog veel meer ...

Fire&Food - 02 2021

 6,95

In deze editie:


Ralph de Kok: een rund met een mythische reputatie: Wagyu! - Koud roken: de bbq-techniek voor de winter - Wild uit de Achterhoek: in de achtertuin met Rick van den Broek - Stamppot van de BBQ van Josja Haagsma - BBQ-avonturier Jord Althuizen: 'Als het sist, rookt en grilt, is het echt feest' - Voor als je van heet houdt: Hoe maak je zelf sriracha? - Kerst met Sarah Puozzo: Belgisch-Italiaanse journalist deelt haar barbecue-kerstmenu - en nog veel meer”¦

Fire&Food - 04 2020

 4,95

In deze editie:


Ralph de Kok: de Longhorn verovert je hart - Grillen op zoutsteen, smaken van de Himalaya - Braai is beleving, hout hakken, vuur stoken, kooltjes maken, genieten! - Jadis Schreuder: Fantastische match: barbecue en citroen - Visplateau uit de Achterhoek: makreel en mosselen van Rick van den Broek - Jeroen Hazebroek: passie voor pittige pepers - Onmisbare smaakmaker: ketjap, allemansvriend voor marinades en sauzen - Cooking Conductor Roy Voogd componeert 3 bijzondere gangen - en nog veel meer ...

Fire&Food - 03 2020

 6,95

In deze editie:


Ralph de Kok en de waterbuffels uit Zevenaar - Hoe zout wil je het hebben? Nat pekelen voor extra mals vlees - #SocialBBQ, BBQ in coronatijd - Grillen met terugwerkende kracht, Furgell van Rabenswaay legt uit: reverse sear - Bloemkool op de grill, superster van de vegetarische bbq - Hidde de Brabander, Top-patissier en TV-ster barbecuet lekker zoet - Loeiheet of zalig zoet: Sambal in alle smaken - en nog veel meer ...

Fire&Food - 02 2020

 6,95

In deze editie:


Evergreen op de bbq: Vier pizza recepten van Ralph de Kok - Pionieren in de polder, Bijzondere kip van een bijzondere boer - Barbecuemenu uit de rookoven van Chef-kok Antoine Hermans - Lekker makkelijk marineren, De beste marinades voor vlees, vis en groente - Wild en wintergroenten, Marcin Beaufort combineert het beste van dit seizoen - Tijd voor stoofpotten, Stoven met oer-Hollands kookgerei - en nog veel meer”¦

Fire&Food - 04 2019

 4,95

In deze editie:


Chefs op de bres voor kalfsvlees, Lekker mals, mager en veelzijdig - Churrasco, barbecuen op z’n Braziliaans - De sjasliek van Ralph de Kok - Barbecuemenu, Laetitia gaat door het vuur! - Aan de slag met je eigen rub, Vlees en vis goed op smaak - Zomerse salades, Jeanette Rijnbeek zorgt voor iets fris bij de maaltijd - Koken op cederhout, Emilie van der Woerd over hout als smaakmaker - Mosselen, oesters en garnalen op de barbecue - en nog veel meer”¦

Fire&Food - 03 2019

 4,95

In deze editie:


Prof Wielrenner Laurens ten Dam aan de barbecue - Koken op open vuur, Gietijzer en sterke verhalen -Barbecuekennis: Onmisbaar de kernthermometer -Ralph de Kok: 10 tips voor de perfecte hamburger - Groente op de grill, Leonard Elenbaas & Jeroen Hazenbroek gaan groen - Liefde voor vis, Sterrenchef Marcin Beaufort: ‘Durf te experimenteren’ - en nog veel meer...

Fire&Food - 02 2019

 4,95

In deze editie:


Klaar voor een feestje? 8 tips voor een perfecte barbecue party! - Rooksignalen; tijd voor een luchtig lesje roken - Wereldvariaties op een evergreen;  3 uitvoeringen van de hotdog door Ralph de Kok - Barbecue menu; Culinair vol gas met de BBQ brommer - Grillen met Lobi, Suriname meets Amsterdam: Furgell van Rabenswaay - Aubergines op de grill; Paars, glanzend en veelzijdiger dan je denkt - en nog veel meer...

Fire&Food - 01 2019

 4,95

In deze editie:


Het hele jaar wild: Ganzenvlees is onbekend wild, onterecht vindt Heidi Looy - Hangend grillen is in opmars - Bouw je eigen buitenkeuken: Marco Vroedsteijn over zijn 'Plan Buitenkeuken' - Nieuwe generatie gasbarbecues:  Gebruiksvriendelijke en complete buitenkeuken - De gelukkige combinatie van bier, brood & bbq - Kennis van barbecueën: Rookplankjes als ingrediënt - Zelf maken: tomatenketchup - en nog veel meer ”¦

Fire&Food - 01 2021

 6,95

In deze editie:


Ralph de Kok gaat aan de slag met Vechtdal Hooglanders - De geheimen van een goede barbecuesaus om zelf te maken - Koken met 5 ingrediënten, Jeanette Rijnbeek doet het voor - De pelletgrill, een kleine revolutie in buiten koken - Groet’n uut Grunn, de eetcultuur van Groningen - De eigen stijl van een echte barbecuevrouw: het barbecuemenu van Josja - Opmerkelijke smaken, de geschiedenis van worcestersaus - en nog veel meer ”¦

Fire&Food - 01 2020

 6,95

Abonnementen van Fire&Food

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 4 nummersPremie: Voordeel: 17%Prijs:  24,75
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.
Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95
Winelife 74-2022
€ 7,95
Winelife 73-2022
€ 7,95
Winelife 72-2022
€ 7,95

Anderen bekeken ook

You haven't viewed at any of the products yet.
koffietcacao-44-2022
KoffieTcacao 78-2022
€ 5,99
meesterlijk-36-2022
Meesterlijk 36-2022
€ 6,95
seasons-11-2022
Seasons 11-2022
€ 6,99
libelle-lekker-12-2022
Libelle Lekker 44-2022
€ 4,99
Lekker 01-2021
€ 14,99
foodies-11-2022
Foodies 11-2022
€ 7,50

Over Fire&Food

Laat je inspireren en verrassen door het meest complete barbecue magazine Fire&Food. Fire&Food is hét lifestyle magazine voor mensen die plezier hebben in het buiten zijn, buiten koken en samen eten. Het tijdschrift Fire&Food verschijnt 4 keer per jaar en informeert uitgebreid over grill trends, over de nieuwste barbecues, de lekkerste recepten, informatieve reportages, achtergrondinformatie en nog veel meer handige barbecue tips en aanbiedingen.

Alles wat je moet weten

Uitgever

Merk

Doelgroep

Categorie

Thema

Type

Taal