Fire&Food (04-2020)

Actie!
Actie!

Fire&Food (04-2020)

 4,95

 4,95

In deze editie

Ralph de Kok: een rund met een mythische reputatie: Wagyu! – Koud roken: de bbq-techniek voor de winter – Wild uit de Achterhoek: in de achtertuin met Rick van den Broek – Stamppot van de BBQ van Josja Haagsma – BBQ-avonturier Jord Althuizen: ‘Als het sist, rookt en grilt, is het echt feest’ – Voor als je van heet houdt: Hoe maak je zelf sriracha? – Kerst met Sarah Puozzo: Belgisch-Italiaanse journalist deelt haar barbecue-kerstmenu – en nog veel meer…

Beschikbaarheid: Op voorraad

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over het magazine:

Fire&Food is hét lifestyle-magazine voor mensen die plezier hebben in het buiten zijn, buiten koken en samen eten.

Het magazine laat de mooiste facetten van het buitenkoken zien en informeert de lezer vier keer per jaar op 84 pagina’s uitgebreid over de nieuwste barbecue en grill trends, met veel recepten, informatieve reportages, achtergrondinformatie, handige barbecue tips en aanbiedingen. Fire&Food inspireert en verrast telkens weer!

Gewicht 0.32 kg
Taal

Nederlands

Frequentie

4 x per jaar

Titels

FoodMediair

Editienummer

01-2020

Verschenen op

8-15-20

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fire&Food (04-2020)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top