Fire&Food (02-2020)

Fire&Food (02-2020)

 6,95

 6,95

In deze editie

Ralph de Kok en de waterbuffels uit Zevenaar – Hoe zout wil je het hebben? Nat pekelen voor extra mals vlees – #SocialBBQ, BBQ in coronatijd – Grillen met terugwerkende kracht, Furgell van Rabenswaay legt uit: reverse sear – Bloemkool op de grill, superster van de vegetarische bbq – Hidde de Brabander, Top-patissier en TV-ster barbecuet lekker zoet – Loeiheet of zalig zoet: Sambal in alle smaken – en nog veel meer …

Beschikbaarheid: Op voorraad

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over het magazine:

Fire&Food is hét lifestyle-magazine voor mensen die plezier hebben in het buiten zijn, buiten koken en samen eten.

Het magazine laat de mooiste facetten van het buitenkoken zien en informeert de lezer vier keer per jaar op 84 pagina’s uitgebreid over de nieuwste barbecue en grill trends, met veel recepten, informatieve reportages, achtergrondinformatie, handige barbecue tips en aanbiedingen. Fire&Food inspireert en verrast telkens weer!

Gewicht 0.32 kg
Taal

Nederlands

Frequentie

4 x per jaar

Titels

FoodMediair

Editienummer

01-2020

Verschenen op

8-15-20

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fire&Food (02-2020)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top