Fire&Food (01-2021)

Fire&Food (01-2021)

 6,95

 6,95

In deze editie

Het hele jaar wild: Ganzenvlees is onbekend wild, onterecht vindt Heidi Looy – Hangend grillen is in opmars – Bouw je eigen buitenkeuken: Marco Vroedsteijn over zijn ‘Plan Buitenkeuken’ – Nieuwe generatie gasbarbecues:  Gebruiksvriendelijke en complete buitenkeuken – De gelukkige combinatie van bier, brood & bbq – Kennis van barbecueën: Rookplankjes als ingrediënt – Zelf maken: tomatenketchup – en nog veel meer …

Beschikbaarheid: Op voorraad

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Over het magazine:

Fire&Food is hét lifestyle-magazine voor mensen die plezier hebben in het buiten zijn, buiten koken en samen eten.

Het magazine laat de mooiste facetten van het buitenkoken zien en informeert de lezer vier keer per jaar op 84 pagina’s uitgebreid over de nieuwste barbecue en grill trends, met veel recepten, informatieve reportages, achtergrondinformatie, handige barbecue tips en aanbiedingen. Fire&Food inspireert en verrast telkens weer!

Gewicht 0.32 kg
Taal

Nederlands

Frequentie

4 x per jaar

Titels

FoodMediair

Editienummer

02-2021

Verschenen op

26-06-2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fire&Food (01-2021)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top