Extra Lekker (11-2017)

Extra Lekker (11-2017)

 7,99

 7,99

In deze editie

Banketbakkerij Holtkamp: Prinses Beatrix bestelt nog steeds onze Sachertaart’- Beestenboel op ‘t bord: het smaakt naar nootjes en heeft pootjes- Recepten van Dagny Ásmundsdóttir: ‘Denen zijn gek op een broodje hotdog’- Peter Sorensen van restaurant Bog: ‘De Nordic Kitchen is a way of life’

Beschikbaarheid: Op voorraad

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

In deze editie

Banketbakkerij Holtkamp: Prinses Beatrix bestelt nog steeds onze Sachertaart’- Beestenboel op ‘t bord: het smaakt naar nootjes en heeft pootjes- Recepten van Dagny Ásmundsdóttir: ‘Denen zijn gek op een broodje hotdog’- Peter Sorensen van restaurant Bog: ‘De Nordic Kitchen is a way of life’

Over het magazine Extra Lekker

Een nieuw culinair tijdperk is aangebroken. Een lichtere en bewustere keuken, toegankelijkere concepten, chefs die weer ‘gewoon lekker willen koken’ en wil de consument keuze. In dit magazine culinaire inspiratie 

Gewicht 0.456 kg
Taal

Nederlands

Frequentie

6 x per jaar

Titels

Pijper Media bv

Editienummer

11-2017

Verschenen op

8-18-17

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Extra Lekker (11-2017)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top