Extra Lekker (10-2017)

Extra Lekker (10-2017)

 7,99

 7,99

In deze editie

Lekker eropuit: Bologna, Sardinië & Den Haag – Backstage bij chef Roberto Payer: ‘De Itaiaanse keuken is heel simpel en puur’ – Grappa, sgroppino en tiramisù: Klassiekers om thuis van te genieten – Groenterecepten van Niven Kunz: Met een vleugje Italië – Win! Culi prijzen t.w.v. €2100,-

Beschikbaarheid: Op voorraad

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

In deze editie

Lekker eropuit: Bologna, Sardinië & Den Haag – Backstage bij chef Roberto Payer: ‘De Itaiaanse keuken is heel simpel en puur’ – Grappa, sgroppino en tiramisù: Klassiekers om thuis van te genieten – Groenterecepten van Niven Kunz: Met een vleugje Italië – Win! Culi prijzen t.w.v. €2100,-

Over het magazine Extra Lekker

Een nieuw culinair tijdperk is aangebroken. Een lichtere en bewustere keuken, toegankelijkere concepten, chefs die weer ‘gewoon lekker willen koken’ en wil de consument keuze. In dit magazine culinaire inspiratie 

Gewicht 0.456 kg
Taal

Nederlands

Frequentie

6 x per jaar

Titels

Pijper Media bv

Editienummer

10-2017

Verschenen op

6-24-17

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Extra Lekker (10-2017)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top