EW

 6,99

Over EW magazine

Over dit magazine:

EW is een opinieblad dat orde wil scheppen in de informatiechaos. En dat vooral met betrekking tot de interessevelden economie, politiek, financiën, wetenschap en cultuur. Daarbinnen wordt geselecteerd op relevantie voor de lezers. Elsevier praat die lezers bij over de belangrijkste gebeurtenissen en ontwikkelingen. Het levert een bijdrage aan bezinning, opinievorming en discussie over actuele onderwerpen.

 6,99
 6,99

Eerdere edities van EW


In deze editie: Waar is het goed wonen? Dit zijn de pluspunten van alle 344 gemeenten - Beste gemeenten 2022 jubileum-editie - Megawinst Shell: waarom afromen averechts werkt - De gascrisis: kiezen tussen koude of dure winter - Vlieland: nummer 4 op de lijst 'Beste gemeenten'

EW - 31 2022

 6,99

Over EW

EW is een opinieblad dat als doel heeft orde te scheppen in de nieuwschaos. En dit vooral op economisch, politiek, financieel, wetenschappelijk en cultureel gebied. In dit kader wordt de selectie gemaakt op basis van de relevantie voor de lezers. Elsevier houdt deze lezers op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen. Het draagt ​​bij aan reflectie, aan meningsvorming en discussie over actuele thema’s.