Entree

 8,95 75,21

Over Entree magazine

Over dit magazine:

Horeca Entree, Proost en VENUEZ zijn samen verdergegaan onder de naam Entree. Dit is het grootste horecamagazine van Nederland. Lees Entree en blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en actuele ontwikkelingen die van belang zijn voor de branche. Denk aan informatie over trends, design, gastronomie, regelgeving, personen en producten. Entree lezen betekent dus geïnspireerd raken en op de hoogte zijn.

 8,95
 8,95

Eerdere edities van Entree


In deze editie:

Bierspecial: Het glas is weer halfvol - Mondkapjes en afstand: Het nieuwe werken is wennen - Sacha de Boer en haar zeven zonden - Post-corona: Worden dit de nieuwe horecatrends? - No Rules eindelijk open

Entree - 06 2020

 8,95

In deze editie:

Zomer in NL: Staycation - Vegan wijn op de kaart - The Harbour Club, Haagse spot -Hotelspecial : de kust is in trek - Corona, hoe erg is de klap?

Entree - 07 2020

 8,95

In deze editie:


Bierspecial: om te smullen - Echte liefde: een ode aan lagers - Jonnie in huis: dinerboxen opnieuw in trek - Tweede golf: hotelier houden hoop - Millenial friendly: Moxy opent nieuwe locatie

Entree - november 2020

 8,95

Abonnementen van Entree

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 11 nummersPremie: Voordeel: 0%Prijs:  75,21
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Over Entree