BimBam

 32,50

Over BimBam magazine

Over dit magazine:

BimBam is een christelijk kinderblad, gemaakt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Elke twee weken is het volop genieten met dit kleurrijke, vrolijke en leerzame tijdschrift.

Abonnementen van BimBam

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 24 nummersPremie: Voordeel: 0%Prijs:  32,50
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Over BimBam

Elke 2 weken een kindertijdschrift voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar in de bus? In elk nummer wordt een thema breed uitgelicht waardoor het christelijke kindertijdschrift BimBam leuk, vrolijk en leerzaam is. Op een speelse manier leren kinderen veel over het onderwerp van de uitgave, waardoor het zeer geschikt is om te gebruiken voor een spreekbeurt. Naast al deze boeiende informatie staat het kinderblad ook vol puzzels, Bijbeluitleg, christelijke verhalen, leuke strips, knutselwerken, kinderrecepten en spelletjes. Neem nu snel en eenvoudig een abonnement via Magvilla.